Printing, scanare, arhivare

Multifunctionale Konica Minolta

Sunteți conștienți de costurile de imprimare?  Dacă da, știți deja că hardware-ul și consumabilele reprezintă doar o parte din ele. Alte aspecte de luat în considerare sunt infrastructura, care ar trebui să se potrivească cerințelor specifice ale companiei și trebuie să se adapteze la procesele și fluxurile de lucru din cadrul companiei dvs. Cel mai important, vreți ca totul să funcționeze!

O mulțime de medii de imprimare actuale dispozitive de imprimare, scanare si fax sunt depașite și nu sunt administrate sau întreținute pentru a ține pasul cu lumea afacerilor de astăzi. Astfel de dispozitive sunt un obstacol în calea desfășurării organizate si eficiente a activității. Petrecând prea mult timp cu rezolvarea și administrarea problemelor hardware, angajații dumneavoastră nu se mai concentrează pe sarcinile lor principale și este o pierdere de timp și bani.

Achiziția unui copiator Minolta permite companiei dvs. să crească eficiența tuturor a proceselor aferente  de imprimare și scanare. Noi creăm o soluție individuală pentru cerințele dumneavoastră, ceea ce asigură securitatea maximă a datelor, este viabilă din punct de vedere financiar și ecologic. Garantându reduceri de costuri și procese fără erori, vom dezvolta strategii de imbunatatire pe baza unor fapte și cifre exacte. O parte importantă a ofertei noastre este gestionarea optimizată a întregului imprimare și a infrastructurii de scanare, inclusiv aspectele practice, cum ar fi livrarea automată a consumabilelor sau mentenanță programată. De asemenea, ne concentrăm pe optimizarea continuă - astfel încât dumneavoastră și angajații dumneavoastră se pot concentra cu adevărat asupra sarcinilor de bază!

– Compatibibilitate simpla pentru utilizatori si mediile IT datorita tehnologiei unificate de printare de la Konica Minolta.

Procesor Emperon™

Tehnologia controlerului de printare Emperon™ - proprie Konica Minolta - ofera integrare simpla si compatibilitate cu cele mai populare sisteme de operare si medii de printare. Ofera facilitati versatile si puternice pentru imbunatatirea productivitatii utilizatorilor. Sistemul ofera printuri de calitate si utilizare simpla.

– Avantajos pentru buget si emisiile de carbon prin calitate inalta si impact scazut asupra mediului.

Toner Simitri® HD

Tonerul polimerizat Simitri® HD (High Definition), patentat de Konica Minolta, ofera imagini de calitate extraordinara. Este foarte prietenos fata de mediu, necesita o tempertura mica de fixare si de aceea reduce consumul de energie. Datorita caracteristicilor sale, tonerul Simitri suporta o marie varietate de medii de printare si realizeaza printuri mai durabile si mai rezistente.

– Interactiune utilizator-echipament si productivitate imbunatatite prin customizarea completa a panoului de operare al MFP-ului la cerintele dvs.

Servicii web IWS pe echipament

IWS (serviciile web interne) sunt patentate Konica Minolta ca solutie integrata pe MFP-uri. Stabilesc un nou nivel al customizarii panoului de operare ce permite reconfigurarea completa a acestuia conform dorintelor si necesitatilor utilizatorilor. In plus, IWS permite aplicatiilor inteligente sa ruleze integrat pe echipament, conectand de exemplu conectorul de scanare la SharePoint sau Google.

– Permite fluxuri de lucru eficiente prin intermediul flotei de MFP-uri cu aplicatii server-based.

Tehnologie OpenAPI

OpenAPI permite programare interfatei echipamentelor Konica Minolta. Face legatura intre aplicatiile software ale MFP-urilor gazduite pe un server extern permitand accesul prin intermediul panoului de comanda al MFP-ului. De exemplu Open API permite crearea fluxurilor de scanare customizate pentru indexarea automata a documentelor sau accesarea aplicatiilor de management pentru printare follow-me si autentificare/contabilizare.

- Mareste gama functionalitatilor MFP-ului de la functionalitati de baza la functionalitati avansate, functie de necesitatile dvs.

Tehnologie i-Option

Tehnologia i-Option de la Konica Minolta mareste productivitatea si utilitatea MFP-ului, oferind de exemplu cautari de texte OCR pentru documente, printare de coduri de bare si Unicode, sau imbunatateste descuritatea documentelor PDF cu criptare. Fiecare i-Option poate fi activat prin cod de autorizare sau license key.

- Mentine productivitatea la cote inalte prin monitorizarea echipamentului si a consumabilelor de catre service-ul Konica Minolta

CS Remote Care

CS Remote Care ofera un schimb interactiv de informatii intre MFP-uri si sistemul de management service ori de cate ori mentenanta sau suportul sunt necesare. Conexiunile de monitorizare transmit in timp real toate datele de sistem relevante, informand service-ul Konica Minolta din timp despre necesitatea mentenantei sau despre orice alta interventie necesara. De asemenea asigura livrarea automata de consumabile.